Specialisten in carrosseriebouw, nummer 1 in body building

Bekijk alle foto's (1)

Specialisten in carrosseriebouw, nummer 1 in body buildingCarrosserie Elenbaas is de specialist in op maat gemaakte carrosseriebouw voor lichte en zware bedrijfswagens en vrachtwagens. Wij werken met de nieuwste technieken en doen zoveel mogelijk zelf. Dit maakt ons een echte one stop shop voor uw carrosseriebouw, al 125 jaar lang! Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van ons bedrijf.

De meeste carrosserieën die wij bouwen worden speciaal voor u als klant ontworpen. Wij leveren dus altijd maatwerk. Grote kans dat u wel eens een vrachtwagenoplegger, marktwagen of aanhangwagen hebt zien rijden, die wij gebouwd hebben. Wij werken onder andere voor grote vervoerders zoals Jan de Rijk Logistics uit Roosendaal, Wiskerke Onions uit Kruiningen en Heijboer Transport uit Etten-Leur.

Doordachte oplossingen

Onze carrosserieën helpen u als ondernemer uw doelen te halen. Een doordacht plan helpt hier bij. Voor wij beginnen met de carrosseriebouw maken wij daarom altijd een ontwerp. In het ontwerp houden wij rekening met praktische zaken zoals maximale isolatie, koel/vriestechniek en passende maatvoering.

Onze specialisten en engineers hebben vele oplossingen voor gesloten opbouw (ook voor koel en vries), trailers, opleggers, aanhangers of schuifzuil opbouw gerealiseerd. Heeft u een speciaal verzoek? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Topkwaliteit

‘We doen het goed of we doen het niet’ is al 125 jaar ons motto. Elke dag opnieuw. Vanuit deze filosofie werken wij alleen met de beste leveranciers en de beste producten. In onze carrosseriebouw werken wij onder andere met producten van Lamberet (koel-/vriescarrosserieën) en Palfinger Nederland (laadkranen).

Naast carrosseriebouw kunt u bij Carrosserie Elenbaas terecht voor:

  • Verkoop: leverancier van standaard carrosserieën, aanhangers en accessoires
  • Design: belettering, spuiten en schadeherstel
  • Reparatie: compleet ingerichte servicewagen, wij bieden 24-uurs service
  • Onderhoud: uitvoering van LPK (keuring van de laadklep) en/of jaarlijkse keuring van de autolaadkraan (PALKEUR)
Naar overzicht