Altijd zicht op uw voertuig

Elenbaas werkt samen met GlobeSpot. GlobeSpot ontwikkelde de GPS Trailer Tracker. Deze tracker werkt vanuit het principe dat niet alle voertuigen of objecten gevolgd en beveiligd kunnen worden door middel van het standaard GPS Antidiefstal systeem of het GPS Tracking systeem. In aangepaste vorm kan de GPS-technologie wel worden ingezet als volg-/beveiligingssysteem.

Trailers, caravans, aanhangwagens, kranen, mobiel werkmateriaal… Er zijn eindeloos veel voertuigen en objecten waar degelijke beveiliging voor gewenst is. Helaas zijn de opties hiervoor zeer beperkt. Het voornaamste probleem dat zich bij het beveiligen en volgen van deze ‘dode objecten’ voordoet is de stroombron. Deze is vaak niet (rechtstreeks) beschikbaar. Hierdoor is het vaak onmogelijk om deze objecten permanent en langdurig te volgen.

Hoe werkt de GPS Trailer Tracker?

GlobeSpot ontwierp de GPS Trailer Tracker om de positie van dergelijke voertuigen op te volgen. De tracker doet dit zonder permanente stroombron. Door de GPS-Trailer Tracker te verbinden met de stroomvoorziening van bijvoorbeeld de verlichting of ABS/EBS, heeft het toestel een indirecte stroombron. Als het voertuig stilstaat (en losgekoppeld wordt) krijgt deze geen indirecte stroom meer. De GlobeSpot GPS Trailer Tracker kan dan toch nog tot meer dan 40 dagen de positie van het voertuig doorgeven. Wanneer het voertuig weer in gebruik wordt genomen, laadt de batterij opnieuw op d.m.v. de stroomvoorziening van de verlichting of de ABS/EBS.

De GlobeSpot GPS Trailer Tracker betekent een meer dan betaalbare oplossing voor het beveiligen en volgen van talloze soorten voertuigen en objecten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing.