Elenbaas_nr1

Eén adres, één visie

Daar kunt u al meer dan 125 jaar op bouwen!

Familiebedrijf Carrosseriebedrijf Elenbaas is sinds 1890 uitgegroeid tot leverancier van complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerk-oplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

We doen het goed, of we doen het niet

In de loop der jaren groeide de behoefte van onze klanten om alle vragen bij één betrouwbare partner neer te kunnen leggen. Het bouwen en/of leveren van een carrosserie was niet meer voldoende. Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering waren vragen die ons steeds vaker gesteld werden.

Als full-service carrosseriebedrijf verkopen wij niet graag ‘nee’. Een uitbreiding van onze werkzaamheden dient echter wel aan te sluiten op onze visie; ‘we doen het goed, of we doen het niet’. De kwaliteit moet dus gegarandeerd zijn, we moeten waar kunnen maken wat we beloven en we moeten de service kunnen verlenen zoals u die van ons gewend bent.

Onestop-shop

Dat onze klanten ons werk waarderen is inmiddels wel duidelijk. Carrosserie Elenbaas is namelijk dé specialist in carrosseriebouw op maat, Lamberet koel-/vriesinstallaties, Palfinger kranen, Bott-Vario bedrijfswageninrichtingen en Ekeri laadbakken en opleggers voor zijbelading.

Daarnaast hebben we een eigen werkplaats voor onderhoud, modificaties en reparaties en een eigen spuiterij t.b.v. spuitwerk en schadeherstel. Op onze complete print & sign afdeling zorgen onze vormgevers voor het beletteren van uw bedrijfsauto of vrachtwagen. Daarnaast verzorgen zij ook uw full-colour printwerk, zoals reclameborden en belettering.

Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een echte onestop-shop voor uw carrosserie. We zijn tenslotte niet voor niets al meer dan 125 jaar ‘de nummer 1 in body building’!

Heeft u een vraag voor onze specialisten? Neem contact met ons op.