Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 

Openlaadbak met Palfinger laadkraan voor bouwbedrijf

Bouwbedrijf Van der Zande

Voor Bouwbedrijf Van der Zande hebben we deze Volvo-truck voorzien van een openlaadbak met Palfinger laadkraan.

Achter de cabine is een Palfinger PK 33002-EH met 6 hydraulische uitschuifdelen gemonteerd. De totale reikwijdte van deze kraan is 16,8 meter. Op deze lengte heeft de kraan nog steeds een hefcapaciteit van 1340 kg. De kraan is tevens voorzien van radiografische afstandsbesturing.

Openlaadbak van alle gemakken voorzien

De openlaadbak is van alle gemakken voorzien. Denk voldoende bindvoorzieningen, een stalen vloer, rongpotstraten en inlegrubbers voor de rongpotstraten. Aan de achterzijde is een opberging gemaakt voor de pallethaak. Hierdoor is het achterbord deelbaar opgebouwd. De vrije ruimte aan het chassis is volledig gebruikt voor RVS kisten. De overige ruimte is afgewerkt met RVS plaat. De laadbak is volledig gemetalliseerd en vervolgens in eigen huis geconserveerd.

De cabine is in onze spuiterij voorzien van het spuitwerk. De signing is uitgevoerd door Elenbaas Print en Sign. Mathijs; bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en de fijne samenwerking!

« Projectoverzicht

Kunnen wij u ook helpen?

Carrosserie Elenbaas is dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud. Ook voor service en PALKEUR keuringen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Jean-Paul Elenbaas, verkoper binnendienst. Contact »

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer lezen