Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Bott Vario specialist in lichtgewicht bedrijfswagen­inrichtingen

Gepubliceerd op 02/05/2017

De producten van Bott Vario zijn hoogwaardige bedrijfswagen­inrichtingen. Carrosserie Elenbaas in Poortvliet is service-partner van Bott Vario. Met de producten van Bott Vario richten wij uw bus, bedrijfswagen, auto of bestelauto in. Dit kan d.m.v. maatwerk, universele modules of op merk toegespitste componenten.

Bott Vario bedrijfswagen­inrichtingen zijn gemaakt in Duitsland. De inrichtingen bestaan uit hoogwaardig materiaal dat de zwaarste botsproeven goed doorstaat. De materialen zijn niet zomaar gekozen, maar goed uitgedacht. De gebruikte materialen zijn aluminium, high strenght steel en slagvast kunststof. Daarmee biedt Bott één van de lichtste inrichtingsystemen op de markt. Mooi voor u: hoe lichter het eigengewicht, hoe meer u kunt laden.

Bott-Vario inrichting

Bott Vario biedt talrijke bouwstenen voor het inrichten van nagenoeg alle bedrijfsauto’s, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en maatwerkoplossingen.


» Bekijk project

Gebruik de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal

De inrichtingssystemen zijn buitengewoon praktisch ontworpen. De ruimte in uw bestelauto wordt op deze manier optimaal benut. Opbergen en terugvinden van materialen en gereedschappen was nog nooit zo eenvoudig. Dat geldt ook voor het inrichten. Kasten, deuren, luiken, lades, rekken, werkbladen, koffers… de laadruimte van uw bestelwagen is in een mum van tijd omgebouwd tot een mobiele werkplek.

Flexibel en duurzaam

Uiteraard wilt u lang genieten van onze kwaliteitsproducten. Ze zijn dan ook zo gemaakt dat ze lang meegaan. De onderdelen zijn makkelijk over te zetten naar andere autotypes. Goede kans dat de efficiënt opgebouwde inrichting van de ene bestelbus opnieuw te gebruiken is in de andere bestelwagen.

Professionele oplossing en uitstraling

Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek maakt werken makkelijker en letterlijk overzichtelijker. Daarnaast oogt het ook nog eens professioneler. Met een Bott Vario bedrijfswageninrichting komt u prima voor de dag!

Als partner van Bott monteren wij de inrichtingen uiteraard op de manier waarop ze gebouwd zijn. Wij zijn hiervoor speciaal opgeleid door de fabriek in Duitsland.

BOTT-Vario inrichting

Wij hebben twee keer een Mercedes Benz Sprinter ingericht met een BOTT-VARIO bedrijfswageninrichting.


» Bekijk project

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

« Nieuwsoverzicht
Wij zijn specialist in