Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Kan ik mijn Bott Vario bedrijfswageninrichting overbouwen?

Gepubliceerd op 11/06/2018

U bent wagenparkbeheerder of zzp’er en hebt één of meerdere bedrijfswagens die van een Bott Vario bedrijfswageninrichting is/zijn voorzien. Wat doet u als uw bedrijfswagen aan vervanging toe is, maar de inrichting nog in goede staat is? Het zou zonde zijn om deze te vervangen voor een compleet nieuwe inrichting. Wij hebben goed nieuws: een Bott Vario bedrijfswageninrichting overbouwen is eenvoudig.

Bedrijfswageninrichtingen zijn er in allerlei soorten en maten. Van zelf getimmerde inrichtingen tot volledig op maat gemaakte lichtgewicht oplossingen. Vanuit veiligheidsoogpunt bekeken is een zelf getimmerde inrichting niet aan te raden. De oplossingen van Bott Vario daarentegen scoren hoog in crash tests. De bedrijfswageninrichtingen zijn licht qua gewicht, maar erg sterk. Door het gebruik van aluminium, high strength steel en slagvast kunststof is het systeem één van de lichtste én stevigste op de markt.

Maatwerk

Een op maat gemaakte inrichting is speciaal gebouwd om het te vervoeren materiaal goed op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan boormachines, zaagmachines en dergelijke. Het is belangrijk om dit soort gereedschap in een afgesloten kast op te bergen. Dit om te voorkomen dat het gereedschap bij een aanrijding door uw bedrijfswagen heen vliegt.

Bedrijfswageninrichting overbouwen

Een Bott Vario bedrijfswageninrichting overbouwen is eenvoudig. Een Bott Vario bedrijfswageninrichting is uit diverse basismodules opgebouwd en door toevoeging van extra modules en accessoires uitgebreid tot een inrichting op maat. Deze basismodules zijn eenvoudig opnieuw in te delen en waar nodig aan te vullen. Een bedrijfswageninrichting kan op deze manier dus wel een leven lang meegaan!

Heeft u nog niet zo’n flexibele, doordachte en op maat gemaakte inrichting in jouw bedrijfswagen? Wij zijn service-partner van Bott Vario. Als officieel Bott-partner bieden wij alle oplossingen voor uw businrichting, bedrijfswagen­inrichting, autoinrichting, bestelauto­inrichting of een bestelwagen­inrichting. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

« Nieuwsoverzicht
Wij zijn specialist in