LET OP: 24, 25, 26, 31 december 2018 & 1 januari 2019 zijn wij gesloten
Carrosserie Elenbaas, Paasdijkweg 11, 4693 RE Poortvliet Tel.Bel ons
 
 

Bott Vario bedrijfswageninrichtingen

De nummer één in inrichting van bedrijven en bedrijfswagens

Wij zijn service-partner van Bott Vario. Als officieel Bott-partner bieden wij alle oplossingen voor uw businrichting, bedrijfswagen­inrichting, autoinrichting, bestelauto­inrichting of een bestelwagen­inrichting. Dit doen wij o.a. in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en oplossingen op maat.

Bott Vario staat bekend om haar flexibele systeem­ bestaande uit basiscomponenten. Deze componenten zijn verkrijgbaar in 6 dieptematen met 9 breedtes in verschillende configuraties. De hoogte varieert van 50 mm tot 1700 mm uit een stuk.

Uw wensen centraal

Het systeem van Bott is zo flexibel dat wij altijd een oplossing op maat kunnen verzorgen. Het is zelfs van auto naar auto overzetbaar. Als u een nieuwe, grotere wagen gekocht hebt, kunnen wij het bestaande systeem uitbreiden. Praktische oplossingen van degelijke Duitse makelij!

Praktisch

De inrichtingssystemen zijn buitengewoon praktisch ontworpen. Zo wordt de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal benut. Kasten, deuren, luiken, lades, rekken, werkbladen, koffers… Het opbergen én terugvinden van uw gereedschap was nog nooit zo makkelijk!

Bott-Vario inrichting

Bott Vario biedt talrijke bouwstenen voor het inrichten van nagenoeg alle bedrijfsauto’s, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en maatwerkoplossingen.

» Bekijk project

Veilig

Het systeem van Bott Vario scoort hoog in crash tests. De materialen zijn licht qua gewicht, maar erg sterk. Door het gebruik van aluminium, high strength steel en slagvast kunststof is het systeem één van de lichtste op de markt. Het totaalgewicht van uw wagen wordt dus lichter. Dat betekent dat u meer kunt laden, minder brandstof verbruikt en een bijdrage levert aan een beter milieu. Uiteraard voldoen de producten van Bott aan alle wettelijk standaarden. Denk o.a. aan het Groene stroom TÜV-certificaat, ECE R44 certificaat en Recycling Zentek-certificaat.

Doordat de producten van Bott op een bepaalde manier zijn getest, worden wij als partner verplicht de inrichtingen op dezelfde wijze te monteren. Wij hebben hiervoor een opleiding bij de fabriek in Duitsland gevolgd.

BOTT-Vario inrichting

Wij hebben twee keer een Mercedes Benz Sprinter ingericht met een BOTT-VARIO bedrijfswageninrichting.

» Bekijk project

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

VW Crafter met Bott bedrijfswageninrichting

Voor onze klant Electro World Verjaal uit Sint-Maartensdijk hebben wij een VW Crafter in mogen richten. De wagen is voorzien van een op maat getekende Bott bedrijfswageninrichting. We hebben er op verzoek van de klant een grijze vloer en zijwand met dakbekleding in gemonteerd. Het stickerontwerp en de uitvoering zijn door onze creatieve sign afdeling […]

» Bekijk project
« Terug naar 'carrosserie'
Wij zijn specialist in