Elenbaas_nr1

Eén adres, één visie

Daar kunt u al meer dan 125 jaar op bouwen!

U kunt zich voorstellen dat er, sinds de oprichting van Carrosserie Elenbaas, het één en ander veranderd is. En dat gaan wij ook niet ontkennen. Carrosserie Elenbaas is, als familiebedrijf, over de loop van vier generaties namelijk uitgegroeid tot een full-service carrosseriebedrijf.

We doen het goed, of we doen het niet

In de loop der jaren zagen wij de behoefte van onze klanten groeien om alle vragen bij één betrouwbare partner neer te kunnen leggen. Het bouwen en/of leveren van een carrosserie was niet meer voldoende. Onder andere reparaties, onderhoud, schadeherstel, spuitwerk en belettering waren vragen die wij steeds vaker tegenkwamen.

Als full-service carrosseriebedrijf verkopen wij niet graag ‘nee’. Een uitbreiding van onze werkzaamheden dient echter wel aan te sluiten op onze visie; we doen het goed, of we doen het niet. De kwaliteit moet dus gegarandeerd zijn, we moeten waar kunnen maken wat we beloven en we moeten de service kunnen verlenen zoals u die van ons gewend bent.

One stop shop

Dat we het goed hebben gedaan, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Carrosserie Elenbaas is namelijk dé specialist in op maat carrosseriebouw, Lamberet koel-/vriesinstallaties, Palfinger kranen, Bott-Vario bedrijfswageninrichtingen en Ekeri laadbakken en opleggers voor zijbelading. Daarnaast hebben we een eigen werkplaats voor onderhoud, modificaties en reparaties, een eigen spuiterij t.b.v. spuitwerk en schadeherstel en zelfs een complete print & sign afdeling waar onze vormgevers zorg dragen voor het beletteren van uw (vracht)wagen of verzorgen van full-colour printwerk. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot een echte one stop shop voor uw carrosserie, want we zijn ten slotte niet voor niets al meer dan 125 jaar ‘de nummer 1 in body building’!

Heeft u een vraag voor onze specialisten? Neem contact met ons op.